Meer behoefte aan een triathlon zwemtraining?

triathlon zwemtrainingOp zaterdag 2 en zaterdag 9 mei 2015 kun je in je wetsuit zwemmen voordat het seizoen losbarst. Deze training is voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens zo’n triathlon zwemtraining wordt er aandacht geschonken aan specifieke triathlonzaken, zoals het starten, boeironding en nog veel meer.

Na afloop krijg je een kopje koffie of thee. Als je zelf lunch meeneemt, kun je aansluitend nog mee-eten en vragen stellen over alles wat je nog wilt weten voordat het triathlonseizoen begint. Na het zwemmen kun je nog meefietsen met een gezamenlijk ritje door de omgeving, van 13.00 uur tot ongeveer 14.30 uur.

Alle praktische gegevens van deze training op een rijtje.

Wat: triathlon zwemtraining
Wanneer: zaterdag 2 en zaterdag 9 mei, van 10.30 uur tot 11.30 uur zwemmen en van 13:00 tot 14:30 fietsen
Waar: in het 50 meter buitenbad in Montfoort (ongeveer 15 km van Utrecht)
Kosten: 17,50 euro. (bij opgave voor beide dagen 32 euro)
Opgave: voor 15 april via info@siosport.nl (doorgang bij minimaal 10 deelnemers)

Lees meer …

Bookmark the permalink.

Comments are closed.