Loop- en fietstrainingen in Utrecht


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/4/d276533622/htdocs/trigirlworld/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

fietstrainingen UtrechtWil je in een groep trainen en zo beter leren hardlopen en fietsen? Je kunt je nog steeds aansluiten bij de loop- en fietstrainingen van Siosport in Utrecht (Leidsche Rijn). Om de week gaat Sione Jongstra van Siosport met de deelnemers hardlopen of fietsen. Het is ook mogelijk om losse trainingen te volgen.

De trainingen zijn bij uitstek geschikt om jouw fiets- en loopconditie op peil te brengen. Een basisconditie is overigens wel een vereiste! De trainingen zijn zowel voor dames als heren.

Meer informatie over starttijden, deelname en kosten vind je op www.siosport.nl.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.