Vrouwentriathlon in Utrecht – 30 juni 2013

vrouwentriathlon utrecht 2013De eerste Vrouwentriathlon van dit seizoen op 8 juni in Nijeveen was een groot succes. De organisatie was uitstekend en ook het weer was perfect. Alle deelnemers hadden een geweldige wedstrijd.

We kijken nu uit naar de volgende wedstrijd uit deze serie, de Vrouwentriathlon in Utrecht op 30 juni. Deze wedstrijd vindt plaats aan de mooie Haarrijnse Plas. We zijn blij te kunnen vermelden dat Trigirl met een kleine stand aanwezig zal zijn. Kom langs en kijk naar onze nieuwste trisuits speciaal voor dames, kleurrijke topjes, goed zittende tri shorts en slimme accessoires.

Je hebt je nog niet opgegeven maar zou toch graag meedoen?
Klik dan op deze link om je nog in te schrijven….

Bookmark the permalink.

Comments are closed.